Over ons

Harrie van den Anker is in 2013 begonnen met het verzamelen van BMW's Z8. Zijn hobby is zodanig uitgelopen dat hij gestart is met een moderne showroom gevestigd in Schijndel. Ondertussen heeft hij 15 prachtige unieke BMW Z8 verzameld en heeft hij de grootste collectie van de wereld. Hij struint de hele wereld over op zoek naar de perfecte exemplaren. AutoPitch BMW's komen bijvoorbeeld uit de VS, Canada, Oostenrijk en natuurlijk Duitsland. Tijdens zijn zoektocht naar een Z8 houdt Harrie zijn ogen open ook voor andere bijzondere klassieke auto's. Het verhaal van een auto maakt hem pas bijzonder. Zo heeft elke prachtexemplaar zijn eigen historie.

Wat BMW Z8 zo bijzonder maakt

Waarom vinden wij BMW Z8 zo uniek en bijzonder? In 2000 tot 2003 zijn er maar 5706 exemplaren gemaakt, waaronder nog 555 zijn omgebouwd naar een aangepaste versie Alpina. De inspiratie van dit ontwerp is van de BMW 507, een populaire zeldzame BMW uit de jaren 50. Een prachtig gestroomlijnde vorm, sportieve uitstraling en het gevoel als je de auto instapt is waanzinnig. Trap de koppeling in, druk op de startknop, gassen en binnen 5 seconden 100 km per uur rijden. Met een grote grijns genieten van de snelheid, de wind (in je haren) en alle bekijks!

U bent van harte welkom om onze showroom te bezoeken. Telefonisch of via e-mail kunt u een afspraak maken voor een persoonlijke rondleiding.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!