Over ons

Het is het jaar 2013 als Harrie van den Anker de BMW Z8 ‘ontdekt’ en hij koopt zijn eerste exemplaar kort erna. Het is een zwarte Z8 met een zwart interieur, de auto is een ware schoonheid.

De nieuwe hobby of, beter gezegd, liefde is een feit. En een serieuze hobby heeft een geschikte ruimte nodig. Het idee van een eigen showroom wordt in 2017 werkelijkheid: in Schijndel wordt een twee verdiepingen gebouw neergezet waar achter de glazen muren een zeer imposante collectie wordt gepresenteerd. Tegen die tijd bezit Harrie een merkwaardige line-up van 13 prachtige Z8'en (het aantal varieert) in alle ooit gemaakte standaardkleuren. Ook een uiterst zeldzame Nachtblau (Midnight Blue) metallic versie waarvan slechts een viertal is gemaakt, behoort tot de verzameling. Dit kan gerust omschreven worden als de grootste Z8 collectie ter wereld.

Nadat alle gewenste Z8'en hun plaats hebben ingenomen in de showroom, begint Harrie een nieuw hoofdstuk van zijn verzameling, 'Klassieke BMW's'. De eerste te arriveren is de voorouder van de Z8, de ultieme serie-1 (niet gerestaureerde) BMW 507. Zij wordt opgevolgd door de klassieke EMW 327 uit 1952, BMW 503, 3200 CS Bertone, Z1 en de iconische 'barnfind' M1. Ze zijn stuk voor stuk uniek en in excellente conditie, want slechts de volmaaktste items worden toegevoegd aan deze uitzonderijke autofamilie.

De BMW's van AutoPitch komen uit de VS, Canada, Oostenrijk en Duitsland. Het uiterlijk en de specifieke eigenschappen zijn natuurlijk zeer belangrijk maar de geschiedenis van de auto maakt de auto pas echt onderscheidend. Ze komen allemaal met een eigen verhaal, je ziet de goede oude tijden aan je voorbij trekken.

U bent van harte welkom om onze showroom te bezoeken.
Telefonisch of via e-mail kunt u een afspraak maken voor een persoonlijke rondleiding.

error: Content is protected !!